Έκλεψαν ανενεργό εργοστάσιο και τα φόρτωσαν στο αυτοκινητο

0

Φόρτωσαν σε αυτοκίνητο ηλεκτρολογικό υλικό  (πίνακας, καλώδια κ.α.), καθώς και διάφορα μεταλλικά αντικείμενα, από εργοστάσιο που δεν λειτουργεί πια. Η κλοπή έγινε χθες (13-02-2020) το απόγευμα στον Ελαιώνα Βοιωτίας ενώ εντοπίστηκαν οι δύο κλέφτες να κινούνται πεζοί.

Ειδικότερα, από τους περιπολούντες αστυνομικούς εντοπίστηκε αρχικά ακινητοποιημένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο ήταν έμφορτο με ηλεκτρολογικό υλικό (πίνακας, καλώδια κ.α.), καθώς και διάφορα μεταλλικά αντικείμενα, ενώ σε κοντινή απόσταση, εντοπίστηκαν οι δύο συλληφθέντες να κινούνται πεζοί.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι είχαν αφαιρέσει νωρίτερα το ανωτέρω υλικό από ανενεργό εργοστάσιο της περιοχής, ενώ είχαν εγκαταλείψει το όχημά τους, λόγω έλλειψης καυσίμου.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 48χρονου, όπως επίσης και τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο 37χρονος στερούταν Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διακριβωθεί η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here