Άστραψε και βρόντηξε ο Νίκος Λιόλιος για τα …άδεια ταμεία του Δήμου Λοκρών

0
Ανυπόστατα ψέματα και ανακριβείς δηλώσεις σχετικά με την οικονομική κατάσταση του Δήμου χαρακτήρισε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του FM-1 ο π.δήμαρχος Λοκρών Νίκος Λιόλιος.
Ο νέος δήμαρχος Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές ανέφερε στον FM-1 πως τα οικονομικά του Δήμου είναι σε άσχημη κατάσταση και ότι ειδικότερα το νομικό πρόσωπο κοινωνικής πρόνοιας έχει περιέλθει σε οικονομικό αδιέξοδο.
Δεν θα ακολουθήσουμε στα επικοινωνιακά παιχνίδια τον κο Ζεκεντέ θα του θυμίσουμε μόνο ότι εμείς παρά τις οικονομικές δυσκολίες και τις τεράστιες οικονομικές εκκρεμότητες που βρήκαμε με την συνένωση τριών πρώην δήμων καταφέραμε να αποπληρώσουμε δάνεια και άλλες εκκρεμότητες που υπήρχαν.Δημιουργήσαμε δομές που δεν υπήρχαν,παιδικούς σταθμούς και ΚΑΠΗ και εκτός της επιχορήγησης από τον Δήμο διεκδικήσαμε και πήραμε χρηματοδότηση και από το ΕΣΠΑ κάτι που έπρεπε να κάνει και ο νέος δήμαρχος αντί να αναλώνεται σε ανυπόστατες καταγγελίες.
Ας μάθουν λοιπόν οι δημότες μας.ότι πίσω από αυτά τα τερτίπια, υποκρύπτεται η πρόθεσή του κ. Ζεκεντέ να αυξήσει τα δημοτικά τέλη και επιχειρεί να ρίξει ευθύνες στην προηγούμενη δημοτική αρχή η οποία όμως ούτε χρέη άφησε ούτε στέρησε από τους δημότες υπηρεσίες τις οποίες δικαιούνται.πρόσθεσε ο κος Λιόλιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here