Άρχισε το προεκλογικό γαϊτανάκι στον Δήμο Λαμιέων (ηχητικό)

0

Με απάντηση στην απάντηση,ανταπάντηση και παρέμβαση ξεκίνησε ο προεκλογικός διάλογος στην Λαμία που άνοιξε στην αρχή της εβδομάδας με την ομιλία του εκ νέου υποψήφιου Δημάρχου Νίκου Σταυρογιάννη.
Στα λεχθέντα του κου Σταυρογιάννη για νοικοκύρεμα του Δήμου επί θητείας του και στις ανοιχτές αιχμές για κακοδιαχείρηση επί θητείας Γιώργου Κοτρωνιά απάντησε ο επικεφαλής του συνδυασμού της Κοινωνικής Συμμαχίας εγκαλώντας τον Δήμαρχο γιατί δεν αναφέρθηκε και στις μεγάλες απώλειες υπηρεσιών που έχουν πληγώσει βαριά την πόλη μας.
Ακολούθησε το δελτίο του συνδυασμού Πρόταση Ευθύνης:

Λίγα λόγια για τις δήθεν «σκληρές αλήθειες»…

Επειδή κάποιοι εξακολουθούν να έχουν επιλεκτική μνήμη και, εκτός όλων των άλλων, έχουν αναλάβει και το ρόλο της «προκάλυψης» των παλιών συνεργατών τους, θα τους λέγαμε ότι τα λόγια δεν μπορούν να διαγράψουν τις πράξεις του παρελθόντος.

Ειλικρινά απορούμε με το θράσος ορισμένων που αντί τουλάχιστον να σιωπούν, προκαλούν τους Δημότες μας και την κοινή γνώμη και προσποιούνται ότι δεν θυμούνται τίποτα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ισχυρίζονται ότι αποδείχθηκε χρηστή η, μέχρι το 2014, διαχείριση των οικονομικών του Δήμου!

Και αναρωτιόμαστε:

  • Το 1.500.000€ που λείπει από τα ταμεία του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης, τι είναι;
  • Τα περισσότερα από 200.000€ που λείπουν από το Δ΄ΚΑΠΗ, τι είναι;
  • Το μετοχικό κεφάλαιο ύψους 150.000€ από του Φο.Δ.Σ.Α. Κεντρικής Φθιώτιδας που εξαφανίστηκε, τι είναι;
  • Η παραλαβή και αποθήκευση δεκάδων τόνων πετρελαίου σε ανύπαρκτες αποθήκες καυσίμων με υπογραφές παραλαβής, τι είναι;
  • Οι έλεγχοι που συνεχίζονται σε άλλα νομικά πρόσωπα και άλλες «περίεργες» υποθέσεις σαν τα διπλοπληρωμένα έργα, τι είναι;

Είναι αυτονόητο ότιοι εργαζόμενοι δεν είναι «ποντίκια».

Κάποιοι άλλοι λειτούργησαν στο παρελθόν ως «ποντίκια» και εξαφάνισαν εκατομμύρια ευρώ από τα Ταμεία του Δήμου και των Νομικών Προσώπων. Και αυτό, δυστυχώς για εκείνους, ήρθε στο φως. Τώρα πια η Δικαιοσύνη έχει το λόγο. Θα ήταν φρόνιμο να μην χρησιμοποιούν πυροτεχνήματα για αποπροσανατολισμό.Γιατί όποιος παίζει με τη φωτιά μπορεί και να καεί.

Για το Συνδυασμό «Πρόταση Ευθύνης» Νίκος Σταυρογιάννης

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του FM-1 τοποθετήθηκαν ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου δημοτικός σύμβουλος και εκ νέου υποψήφιος Παναγιώτης Φώσκολος:

Δεν ισχυριστήκαμε ποτέ πως παραλάβαμε καμένη γη αλλά επί των ημερών μας έγινε καταγραφή ακινήτων,δημιουργήθηκε αποθήκη,λειτούργησε το ηλεκτρονικό πρωτόκολλο.Αν όλα αυτά δεν είναι νοικοκύρεμα τότε τί είναι; αναρωτήθηκε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και αναπληρωτής δημάρχου Γιάννης Ρούλιας:

Σε παρέμβαση του ο π. αντιδήμαρχος ,δημοτικός σύμβουλος σήμερα και εκ νέου υποψήφιος Σωτήρης Κουτσοβέλης αντέτεινε στον κο Ρούλια πως ο αντιδήμαρχος δεν είναι ελεγκτής αλλά είναι αυτός που υλοποιεί το πρόγραμμα του συνδυασμού.ΑΝ πέτυχε ή όχι σε αυτό ο μόνος κριτής είναι ο δημότης.

Τέλος ο κος Κοτρωνιάς επανέρχεται και κλείνει τον κύκλο των ανακοινώσεων με την διαβεβαίωση:
Δεν θα ασχοληθούμε άλλο με τον απερχόμενο Δήμαρχο και τον πανικό του.
Ούτε θα ασχοληθούμε με ζητήματα που ΕΜΕΙΣ οδηγήσαμε στην Δικαιοσύνη ούτε με ζητήματα που επανειλημμένα συζητήθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο και για τα οποία πήρε τις απαντήσεις του και σιώπησε , ούτε καν με θολά ζητήματα της δικής του περιόδου.
Το ότι μετά από πέντε χρόνια στο Δήμο ασχολείται με το παρελθόν για δημιουργία εντυπώσεων, δείχνει απουσία δημιουργικών δικών του προτάσεων για το μέλλον.
Άλλωστε έφτασε ο χρόνος που θα κριθεί κι αυτός όχι για τα πεπραγμένα των προηγούμενων αλλά για το δικό του έργο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here