Άνθρωποι πεθαίνουν και οι πολιτικοί φλυαρούν!

0

Ο ελληνικός λαός γίνεται μάρτυρας ενός υποβαθμισμένου εθνικού συστήματος υγείας, διαχρονικά, και η πολιτική διαδρομή κα από το ΠΑΣΟΚ, τη Νέα Δημοκρατία, το ΣΥΡΙΖΑ και πάλι τη Νέα Δημοκρατία “Φιλοκαλοῦν τε γὰρ μετ’ εὐτελείας καὶ φιλοσοφοῦν ἄνευ μ…”.
Περιφέρονται κανάλια και ιστοσελίδες για να δείξουν δήθεν το ενδιαφέρον τους για το εθνικό σύστημα υγείας και οτο αυτοί είναι καλύτεροι από τους προηγούμενους!
Να όμως που έρχονται τα ίδια τα γεγονότα και τους διαψεύδουν κατά τραγικό τρόπο αποκαλύπτοντας την αναίσχυντη και στείρα πολιτικολογία τους.
Το τελευταίο περιστατικό με τον άδικο θάνατο της 52χρονης καθηγήτριες του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, έξω από τον αρχαιολογικό χώρο της Ολυμπίας, δείχνει ανάγλυφα ότι ακόμη και αυτά τα ονομαζόμενα πανεπιστημιακά νοσοκομεία έχουν τεράστιες ελλείψεις και δεν είναι ικανά να σώσουν ανθρώπινες ζωές.
Το ρεπορτάζ είναι αποκαλυπτικό και αποδεικνύει την αλήθεια όσων αναφέρθηκαν παραπάνω.

Όπως αναφέρει το Ilialive.gr, η γυναίκα συμμετείχε στο 28ο Διεθνές Συνέριο Φιλοσοφίας στην Αρχαία Ολυμπία.

Κατά τη διάρκεια περιπάτου το μεσημέρι του Σαββάτου στο κέντρο της Ολυμπίας κατέρρευσε και διακομίστηκε αμέσως στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου έδειξε να συνέρχεται.
Κλήθηκε ασθενοφόρο αλλά δεν υπήρχε στον χώρο της Ολυμπίας και ήρθε από τον Πύργο μετά από 45 λεπτά, αναφέρουν επαγγελματιες της περιοχής που ήταν αυτόπτες μάρτυρες του τραγικού αυτού περιστατικού.
Στη συνέχεια και αφού είχε χαθεί πολύτιμος χρόνος για την ζωή της ασθενούς, διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο του Πύργου όπου βέβαια ούτε λόγος να γίνεται για λειτουργία καρδιοχειρουγικού τμήματος.
Αποφασίστηκε να διακομισθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου της Πάτρας όπου όμως το αντίστοιχο τμήμα έπαψε να λειτουργεί από το 2017!
Ετσι δόθηκε εντολή η 52χρονη καθηγήτρια να διακομισθεί στα Ιωάννινα, 5 ώρες μακριά και δυστυχώς η άτυχη γυναίκα δεν άντεξε και λίγο πριν το ασθενοφόρο φτάσει στην Αρτα άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο ασθενοφόρο,

Η σορός της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Άρτας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Νωρίτερα, είχε ειδοποιηθεί και ο σύζυγός της να μεταβεί στα Ιωάννινα, όμως μετέβη στην Άρτα, όταν του μετέφεραν τα δυσάρεστα νέα.

Ο σύζυγος της εκλιπούσης υπήρξε πρώην υφυπουργός Οικονομικών και σημαίνον στέλεχος της ελληνικής οικονομίας, ενώ και σήμερα κατέχει σημαντική θέση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here